joi, 30 septembrie 2010

Steaua - Napoli (3-3)

Minutul 15, scorul este deja 3-0. I-am si spus atunci unui prieten. Mare grija sa nu se intoarca rezultatul asta pana la final.

Acum toata lumea vorbeste de faptul ca Steaua a fost furata. Ca nenea fluieras e un hot. Da, meciul a fost prelungit exagerat de mult. Insa nu el a bagat mingea in poarta.

Oricat de mult as vrea sa ascund acest semiesec in spatele greselilor de arbitraj, nu prea am cum. Da, de gura lumii putem spune ca asta a decis meciul.

Insa primele doua goluri tot arbitrul le-a dat? Tot arbitrul a tinut Steaua legata de picioare in propriul careu? Tot arbitrul i-a facut pe stelisti sa lase garda jos in repriza a doua?

In general tot arbitrii sunt de vina ca vedetele astea din fotbal se vad castigatori daca in minutul 15 au 3-0? Uitati-va la echipele mari. Acolo meciul e castigat abia in minutul 90. Nu in minutul 15.

Da, arbitrul a gresit grav. Insa degeaba vrem sa ascundem aceasta remiza dupa acest eveniment. In loc sa ne bucuram ca s-a terminat egal. Sincer, ma asteptam la o rasturnare mult mai dramatica.

6 comentarii:

RoxoR spunea...

=)) exact asta ziceam si eu cand era 3-0 (face ca si cu Middlesbrough). Oricum, fluiericiul a fost mare b0u. Daca te`ai uitat la meci inseamna ca ai vazut multiplele faulturi comise de italieni care n`au fost date. De final n`am ce zice. Dupa mine arbitrul astepta golul (se vedea clar ca Napoli calareste Steaua), si culmea, imediat dupa gol a fluierat. :P
Anyway, noi sa fim sanatosi.

ciresica spunea...

Jur ca am vrut sa ma uit la meci, dar dupa primele 2 secunde m-am plictisit si am schimbat postul :))

Little Dot spunea...

Si postarea despre fotbal cine o scrie? :))

Kiss spunea...

La 3-0 pentru Steaua am spus ca pana la sfarsit o sa ia bataie. Din pacate m-am inselat, dar totusi am fost pe aproape. :))

Little Dot spunea...

Si eu ma asteptam sa ia bataie. Din pacate asa sunt toate echipele romanesti. Nu numai Steaua. Cand se vad cu victoria in mana. Se pun cu fundul pe iarba.

ciresica spunea...

tu o scrii? :D

Trimiteți un comentariu