duminică, 19 septembrie 2010

Forrest Gump (1994)

"Life is like a box of chocolate, you never know what you're gonna get."

Un film premiat cu sase premii Oscar si cu trei premii Golden Globes, care ne prezinta in aproape doua ore jumatate o drama exceptionala cu nuante de comedie.

Actiunea filmului ne prezinta povestea de viata a unui tanar cu un grad scazut de inteligenta, insa care realizeaza pe parcursul vietii sale lucruri la care multi oameni normali numai viseaza. Forrest Gump ne dovedeste ca in viata nu inteligenta este totul. Este important sa ai parte de dragoste, de prieteni, de curaj si hotarare. Chiar daca uneori te vei lovi de momente grele, ramanand fidel unor principii solide, cu siguranta vei reusi.

Filmul este presarat cu numeroase momente de amuzament de calitate care te fac sa treci repede peste momentele care iti umezesc ochii. Rolul tanarului Gump este jucat de Tom Hanks, un actor grandios, care a jucat acest rol intr-un mod exceptional, rolul venindu-i ca o manusa, spunandu-se chiar ca acesta este cel mai bun film al sau.

Un film care merita vazut negresit, din care ai de invatat si care cu siguranta iti va schimba perceptia asupra oamenilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu