Despre Little

Iata ca dupa atata timp in care ati asteptat sa aflati cate ceva despre omul din spatele cuvintelor de pe blog, a venit si momentul sa scriu cate ceva despre mine.

LittleDot, adica Moga Florin Marius cocheteaza cu internetul de multi ani iar cu blogurile de prin 2008. Din 25.03.1991 (ziua cucului), adica mai bine de 19 ani, am stat in Simleu Silvaniei, un micut orasel din judetul Salaj, aproape de Zalau.

Din octombrie 2010 sunt bihorean, mutandu-ma in Oradea odata cu inceperea facultatii.

Am terminat Colegiul National "Simion Barnutiu" din Simleu Silvaniei, paradoxal, la mate-info. Spun paradoxal pentru ca matematica nu m-a iubit niciodata, insa nici eu pe ea. Am avut o relatie foarte speciala cu ea.

Acum sunt student in anul I la Facultatea de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din Oradea, specializarea Jurnalism. Adica ma pregatesc intens sa devin jurnalist cu acte in regula.

Sunt un tip glumet, uneori prea glumet ar spune unii, insa cum spunea cineva, suntem seriosi 5 zile pe saptamana, in rest nu ne pasa de nimic. Nu ma intereseaza niciodata ce spun ceilalti. Traiesc fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Inca ma intreb daca imi e frica sau nu de moarte. Imi e frica in schimb de inaltime, insa asta nu m-a impiedicat niciodata sa ma urc prin copaci (cand eram tanar) sau pe unde mai gaseam eu locuri de cocotat. In schimb tot imi e frica. Deci nu e adevarat ca trebuie sa iti infrunti teama ca sa scapi de ea. Eu am tot infruntat-o si nu am scapat de ea.

Sunt pasionat de ciclism, de fotografie si imi place sa scriu. Chiar daca nu o fac in modul cel mai bun, corect sau interesant, am trei ani la dispozitie sa ma perfectionez. Altfel de ce as fi venit la facultate. Ciudat ar spune unii.

Imi plac filmele de actiune, aventura sau horror, insa nu refuz nici comediile si filmele romantice. Imi place sa ascult muzica. Cam orice fel de muzica. De la rock la hip-hop si de la house la muzica clasica. Da, ascult si manele, chiar daca multa lume nu recunoaste asta. Nu ascult aiurea toate tampeniile. Ascult ceea ce imi place si doar muzica buna.

Prea multe nu o sa aflati despre mine de aici. Pentru ca nu imi place sa scriu despre mine. Dupa cum vedeti nu prea imi reuseste, asa ca mai multe veti afla despre mine citind blogul.