joi, 23 septembrie 2010

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Filmul ne poarta in Persia medievala unde un baiat orfan este adoptat de imparatul persan si este crescut ca print al Persiei alaturi de ceilalti doi fii ai imparatului.

Cei trei printi sunt tradati de unchiul lor, fiind inselati pentru a ataca orasul sfant al unei printese foarte frumoase (pe bune). Fratele imparatului doreste sa se intoarca in timp pentru a repeara o greseala din trecut cand il salvase pe imparat de la moarte. Astfel el ar deveni rege iar cei doi printi nici macar nu s-ar fi nascut.

Intoarcerea in timp este posibila datorita unui pumnal fermecat si a Nisipurilor Timpului care sunt ascunse intr-o clepsidra sub orasul printesei. Aceste actiuni ar putea avea insa un efect devastator, distrugand intreaga lume.

Totul depinde de Dastan si printesa ce frumoasa ca sa salveze lumea. Cei doi trec prin nenumarate situatii periculoase, Dastan fiind nevoit sa se lupte si cu personalitatea puternica a printesei.

Totul se termina cu un final fericit (obisnuit basmelor), Dastan casatorinduse cu printesa, traind fericiti pana la adanci batraneti.

Un film cu numeroase intorsaturi de situatii, plin de suspans si sarituri (cum e si normal). Actori care isi intra foarte bine in rol, decoruri si efecte speciale foarte bune. Un film care merita urmarit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu