vineri, 10 septembrie 2010

Micul gradinar II

I-am facut o noua operatie estetica micutului meu pom. Asa arata in urma cu o luna, cand era doar un bat lung. Acum a facut doua crengute noi, destul de lungi, din care am taiat cam cate 10cm. Toate acestea pentru a nu creste aiurea si foarte inalt. Vreau sa fie un pom cat mai mic insa stufos. Rezultatele vor veni pe termen lung. Acum astept ca din cele doua ramurele sa creasca altele noi si tot asa. Experimentez, voi vedea ce va iesi.

In stanga sus aveti o fotografie cu starea actuala a micutului pom. Mai jos aveti doua fotografii (inainte/dupa) operatia estetica.

P.S. Poza de sus e facuta cu ISO100 iar cele de jos sunt facute cu ISO3200. Cu ocazia asta vedeti si diferenta data de setarea ISO-ului la aparat. Cu cat ISO e mai mare cu atat lumina care patrunde in aparat e mai mare, deci puteti face poze in locuri intunecoase sau seara. Insa odata cu cresterea ISO-ului creste si nivelul de "zgomot" al imaginii. Se vede clar diferenta. Prima imagine e clara, iar celelalte doua sunt foarte "zgomotoase".

Inainte
Dupa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu