marți, 7 septembrie 2010

N-am avut ce face acasa...

...asa ca ieri dupa masa, impreuna cu cativa prieteni, ne-am urcat in masina si am mers la mine la tara, la casa despre care va spuneam aici ca a suportat multe betii, asa ca una in plus sigur nu a afectat-o. Am prajit una alta, am jucat poker, am baut, iar seara, ne-a traznit sa mergem in padure. Si cum eram noi tare viteji am zis sa ne uitam si la un film, acolo in mijlocul pustietatii.

Padurea e cam la 2-3 kilometrii de sat si este ceva de urcat. Ajunsi acolo ne-am pus sa ne uitam la film. Cum pe laptop aveam destule filme, insa fara subtitrare, am ales unul care parea mai horror (de asta aveam nevoie) si ne-am pus sa ne uitam. Din pacate am facut ce-a mai proasta alegere. In loc de un film de groaza am dat peste o tentativa de horror, mai mult un film psihologic si foarte incurcat. Este vorba despre Triangle (nu The Triangle, asta e alta mancare de peste). Chiar daca multi au spus ca e un film bun, eu n-am cuvinte de lauda despre el, atat doar ca e un film excelent din punct de vedere psihologic, prin faptul ca te face sa gandesti, in rest, pauza. Important e ca am facut-o si pe asta. Sa ne uitam la un film in mijlocul padurii.

Apoi am facut niste poze si ne-am intors acasa. Si daca tot am ajuns la poze, partea pe care o asteptam, va prezint mai jos cateva din "tentativele" (cu rusine o spun) pe care le-am facut aseara. Aparatul meu a ramas acasa, am avut doar un aparat cam slabut si telefonul meu (intre noi fie vorba, cred ca ieseau mai bine cu telefonul). Chiar daca puteau iesi niste fotografii superbe cu un aparat semi-profesionist, a iesit ce vedeti mai jos. Oricum, sunt mutumit, de tot.

Bonus, aveti un film de cateva minute, din pacate filmat cu telefonul meu Nokia 6300, unde veti vedea Manastirea Bic si traseul de care va tot spuneam ca il coboram cu bicicleta insa pe care nu am reusit sa il filmez. Injoy, merita urmarit.


1 comentarii:

Anonim spunea...

Fain o fost:D
apropo se scrie enjoy nu "injoy"

Trimiteți un comentariu