sâmbătă, 18 septembrie 2010

De tot rasu

Cu adanca durere in suflet si profunda dezamagire, trebuie sa recunosc ca azi am facut cea mai mare boacana ... de la ultima era glaciara incoace. Da ce zic eu de la ultima era glaciara, probabil de la aparitia vietii pe pamant. In fine.

Ati intelege ce am facut doar privind cele doua fotografii de la finalul postarii, insa trebuie neaparat sa cititi si textul, ca nu a fost vina mea.

Deci sa incep cu inceputul. De dimineata eu cu taicameu ne-am apucat sa prindem o etajera (misto) pe un perete din baie. Am ales peretele dinspre camera. Am insemnat locul unde veneau gaurile, taicameu s-a apucat de prins niste agatatoare iar eu (mai fortos din fire) m-am apucat de facut gaurile.

In mod normal peretii la blocurile vechi sunt din beton (deala de greu dai gauri in el) si grosi de cel putin 20cm (cel putin). Inainte sa va spun ce am facut, sa stiti ca peretele cu pricina avea numai 6cm. SASE CENTIMETRII. O valoare penibil de mica. Mai am un perete subtire in casa, dar ala e intre camera mea si hol si e din bca, iti dai seama cam ce poate, pentru ca suna altfel. Asta pe care l-am dezvirginat eu e din beton si nu aveam cum sa stim ce grosime are. La intrarea in baie e aerisirea, deci nu ai cum sa vezi grosimea peretelui. Eu intotdeauna am crezut ca ala e perete normal, la fel si taicameu.

Bun, daca toata lumea a inteles ca peretele avea numai SASE CENTIMETRII pot sa va spun ce am facut. Ma apuc de dat gauri. Insa ce patesc, nu apuc sa intru nici 4cm ca deja masina intra ca in branza. Initial m-am speriat, nu pentru ca as fi gaurit peretele, asta nu mi-a trecut nici macar o secunda prin cap. M-am speriat ca am dat peste ceva fire sau doza de curent. Insa, cand ma duc in camera, in perete era ditai gaura. Nu am dat si eu acolo o gaura mica, care poate nici nu se observa, am facut un crater enorm exact in mijlocul peretelui.

Am inceput sa rad. Nu aveam ce face. Nu ne asteptam ca acel perete sa fie atat de subtire. Pur si simplu atunci cand a intrat masina usor m-am gandit la doza de curent, nici in ultimul gand nu mi-as fi dat seama ca am trecut prin perete.

Asta e, am terminat de pus raftul in baie, iar dupa ce ne-am oprit din ras, ne-am apucat sa astupam gaura. Acum ceva vopsea de culoarea aia avem, dar sunt aproape sigur ca acolo va ramane o urma cat jumatate din China. Nu stiu de ce am asa o impresie ca acolo va ajunge un tablou cu mine. Asta ca sa ne aducem aminte cine a gaurit peretele.
 

8 comentarii:

Bj spunea...

Are exact marimea potrivita pt.un fir,acum vei avea si placerea de a asculta muzica in timp ce faci dus ! >:) >:)

Little Dot spunea...

Din pacate am infundat deja gaura. Acum sa vedem ce rezultate vom avea in acoperirea craterului :)

Daca imi ziceai mai repede puteam trage o boxa in baie =))

Bj spunea...

Probabil n-ai astupat gauara si probabil vei pune un tablou.Nu iti este rusine sa tragi cu ochiul la cn este in baie !? :-W.Totusi...este un loc intim !

Little Dot spunea...

:) Am astupat mai, o sa va pun poze cu rezultatul final.

Bj spunea...

Chiar te rog.Cu tabloul pus dar si fara ! :)

Cipri spunea...

20 cm au peretii de rezistenta. Puteai da cu pumnul in el si iti dadeai seama ca-i subtire. :)

Little Dot spunea...

Si lumea ar fi devenit un loc mai bun.

Anca spunea...

ha ha ha decia sta e gaura de care auzisem eu ...:))))) idee buna cu tabloul, oricum daca mergi la faculta...mami o sa-ti duca dorul...:P

Trimiteți un comentariu