duminică, 29 august 2010

Traseul de Duminica

Azi am facut o scurta miscare pe bicicleta. Am ales un traseu de vreo 15-20km, unde o portiune trece printr-o padure pe unde nu am mai fost pana acum (click pe poza pentru marire). A fost interesant sa descoperim cate ceva nou prin zona, avand in vedere ca in orice directie ai privi, am fost cam peste tot. Am dat si peste un lac foarte frumos in padure si peste o tufa mare cu mure. Am mancat pana ni s-au rosit buzele, maineile, hainele :)

A fost o plimbare de vreo doua ore jumate, dar am avut si o fata cu noi asa ca timpul nu este de luat in seama. Am savurat din nou coborarea Bic-Simleu, de care va spuneam ca am facut-o si noaptea aici. De fapt am coborat de nenumarate ori dealul asta, insa nu ma satur niciodata de el. As fi vrut sa filmez pe coborare, dar inca nu am descoperit cum sa fixez camera pe cadru, mai gandesc. Cam asta a fost miscarea de Duminica. Acuma un film, poate o iesire mai tarziu, si gata weekendul. O saptamana frumoasa. Acum savurati pozele.


 
Patru fotografii de pe drum
Trei fotografii cu lacul din padure
Tufa cu mure. Pofta?
De la manastire. Afisul, sau cum sa ii spun, intelegeti voi, nu prea are legatura cu iesirea noastra. E doar asa informativ. Ca idee.

Si finalul, in parc

10 comentarii:

ciresica spunea...

groaznic afisul ala. mi se pare ca biserica isi da cam mult cu presupusul in anumite situatii.
apropos: mi-ai facut o pofta cu murele alea...mama mama

Little Dot spunea...

Cire, mie mi-a placut. Tie ti se pare normal? Chiar daca nu ar fi biserica. Ti se pare normal ca omori un copil?

Cat despre mure :)) cred ca puteam sa culeg o galeata de acolo. Am fost intr-o zona unde sigur nu a mai trecut nimeni de multa vreme. A fost tare frumos. Si murele erau neatinse :) Era o tufa enorma cu mure.

ciresica spunea...

sunt si nu sunt de acord. la urma urmelor cine suntem noi sa judecam femeile care fac asta?te-ai gandit ca in spatele oricarui avort poate sta un motiv destul de puternic? si crede-ma ca stiu despre ce vorbesc. am o prietena care a facut un avort. de ce? pentru ca nu avea cu ce sa creasca acel copil, nu isi permitea luxul sa aiba grija de o alta fiinta decat ea. eu sustin avortul daca are un motiv suficient de puternic. ia gandeste-te: daca prietena ta ar ramane insarcinata ce ai face? ai discuta un posibil avort sau ai lasa-o sa il faca distrugandu-va viitorul?nu te gandi la avort ca la un pacat, ci si la o situatie disperata.

Little Dot spunea...

prima data iti pui problema cand il faci. daca l-ai facut din greseala, asa cum se intampla intotdeauna. trebuia sa te gandesti inainte. nu meriti sa iti planga nimeni de mila dupa.

si pana la urma deviem de la subiect. fiecare gandeste diferit problema aceasta, eu unul consider ca nu ar trebuii sa faci acel lucru, tu consideri ca ar trebuii facut. atunci hai sa facem copii in prostie, si sa ii omoram dupa. ca metodele contraceptive (care sunt destule in secolul asta) sunt facute pentru prosti.

si cum ziceam ca derivam de la subiect. zici ca iti plac murele? :)

ciresica spunea...

da. sunt yammy yammy...si avand in vedere ca anul asta nu am mancat deloc. acum ar merge de minune :))

Little Dot spunea...

Pai ce mai astepti, da o tura prin padure :)

ciresica spunea...

este mai complicat cu padurea prin bucuresti...mai bine ma duc la piata =))

Little Dot spunea...

Ooo da, uitasem :) deaia ziceam eu ca imi va fi dor de Simleu. Ai vazut pe harta aia mica ce zona frumoasa avem aici :D

carbonaru spunea...

Judecand dupa drumuri, ai facut sport, nu gluma !

Little Dot spunea...

Facem destul de des asta.

Trimiteți un comentariu