marți, 31 august 2010

Paintball [2009]

Un film interesant, insa despre care nu sunt multe de spus. Paradoxal. Actiunea filmului e destul de cunoscuta. Probabil sunt zeci de filme cu acelasi tipar. Exemple in minte nu prea am. Insa am mai vazut filme cu vanatori de oameni, sau partide de vanatoare unde mureau toti, oameni captivi pe o insula si trebuiau sa se omoare intre ei ca ultimul sa scape. Intelegeti ideea.

In film este vorba despre doua echipe de tineri, dornici de relaxare, care participa la o partida de paintball, care ar trebui sa dureze 24 de ore. Totusi, se pare ca printre ei se afla si un vanator, care ii omoara pe rand. Intr-un final, ultimul jucator primeste ajutor de la organziatori si reuseste sa il omoare pe vanator. Toti cei prezenti aici aveau deja actele de deces facute. Asa ca era evident ca nimeni nu mai scapa.

Un film destul de interesant, captivant si cu momente care te fac sa tragi patura mai sus, daca te uiti noaptea. Totusi, pentru cei care sunt satui de genul acesta de filme, probabil acesta va fi catalogat drept un alt film de duzina. Totusi mie mi-a placut si recomand ca macar sa vizualizati trailerul sa va faceti o parere. Insa, cu siguranta va fi apreciat de fanii genului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu