miercuri, 25 august 2010

Penny Market în Şimleu Silvaniei

Penis Penny Market va fi primul magazin de tip discounter din Şimleu, cu o suprafaţă de 750 metri pătraţi, pe un teren de 3000 de metri pătraţi şi o investiţie de 800.000 euro.

Construcţia magazinului ar trebui finalizată până în primăvară. Însă deocamdată se munceşte ca la români, adică aproape deloc. Au spart construcţiile ce erau înainte pe teren şi atât. Nu s-a scos molozul, de fundaţii nu mai vorbim. Dacă se va lucra în acelaşi ritm sunt curios când vor termina. 
 
Magazinul deschis în Şimleu va fi unul din cele zece noi magazine Penny Market din ţara care vor fi finalizate anul acestau sau anul viitor în primăvară. 
 
Ce aduce bun noul magazin pentru micuţul orăşel? Douăzeci de locuri de muncă. Atât. Că de magazine nu ducem lipsă. Şi chiar mă gândesc dacă acest magazin mai are loc pe piaţa aici. Deja este Unikarm, care a scăzut vertiginos vânzările micilor comercianţi. Nu cred că încă un magazin, poate chiar mai mare decât Unikarm va avea suficienţi clienţi ca să supravieţuiască aici.

Totuşi, mă gândesc că s-au făcut ceva sutdii de piaţă, iar dacă ei spun că e nevoie de încă un magazin mare, atunci să îl facă. Vom vedea ce va fi. Desii eu spun că nu va rezista mult, nu vor fi vânzări.
 
Până una alta, măcar dacă s-ar apuca de construcţie. Am să fac nişte fotografii cu şantierul, care e cam pustiu.

1 comentarii:

ainaw spunea...

Bună ziua! Sunt administratorul siteurilor ejocuri-noi.ro şi jocuristar.ro, şi vreau să fac link exchange cu blogul dvs. Dacă sunteţi de acord treceţi-mă cu titlul jocuri noi şi jocuri star şi scrieţi-mi aici: http://blog.ejocuri-noi.ro/link-exchange

Trimiteți un comentariu