vineri, 20 august 2010

Fotbal şi bere

O seară (răcoroasă) plină de fotbal, văzut printre aburi de bere. Am urmărit cap coadă meciul Steaua-Grasshopper şi pot spune că am văzut un meci mediocru, sincer aşteptam mult mai mult.

Am citit rezumate de la celelalte meciuri şi am văzut câteva faze. De la Timişoara am văzut puţin din a doua reprzia. Sincer cred că Timişoara merita rezultatul Vasluiului, Steaua merita rezultatul Timişoarei (după joc), iar Vaslui probabil merită rezultatul Timişoarei (deci un schimb).

Pe Urziceanca nici nu o băgam în calcul, dezamăgitor. Însă fotbalul nu e niciodată aşa cum ar trebuii să fie, niciodată nu ţine de joc ci de rezultat aşa că rezultatele finale până la urmă au fost:
 
Vaslui 0-0 Lille
Steaua 1-0 Grasshopper
Hajduk 4-1 Unirea Urziceni
Timişoara 0-1 Manchester city

2 comentarii:

BiFi spunea...

Sa-nteleg, dupa calculele tale, nimeni nu merita sa castige( asa cum a facut Steaua); cam ai dreptate.
Tu crezi ca vreo echipa romaneasca poate face ceva in Europa, cunoscand foarte bine cum se castiga meciurile in Liga 1, cu ajutorul arbitrilor? Aici, in Europa League, ca de CL, nu are rost sa vorbim nu este posibil asa ceva si de asta plecam TOTI cu " coada intre picioare".
E vai si amar de fundu' echipelor noastre!

Little Dot spunea...

Steaua nu merita, o spun sincer. Timisoara merita egalul, iar Vaslui probabil nu merita victoria. Dar cum am zis fotbalul tine de rezultat nu de joc.

Trimiteți un comentariu