vineri, 1 octombrie 2010

Killers (2010)

Chiar daca multa lume spune ca e un film mediocru, eu il consider ca fiind un film destul de bun. O actiune-romantica cu momente hazlii.

Jen Kornfeldt se indragosteste la prima vedere de Spencer Aimes un ucigas profesionist, platit sa ucida. Dupa ce o intalneste pe Jen si se casatoreste cu ea, Spencer renunta la viata pe care o ducea inainte si devine un sot iubitor.

Dupa trei ani in care cei doi au dus o viata linistita si fericita, cei doi se trezesc pe cap cu o armata de asasini paltiti, care vaneaza recompensa pusa pe capul lui Spencer. Astfel Jen afla secretul despre trecutul lui Spencer si este foarte dezamagita. Cu toate acestea pana la urma il ajuta sa scape de pericolele care apar din toate partile. In aceste momente ei nu mai pot avea incredere nici in vecini, nici in prieteni, toti in jur fiind posibili asasini. Aceste momente te tin in suspans pana la sfarsit.

Un film care ne ofera si actiune si comedie si dragoste. Trei in unu. Cu toate ca nu e un film de top si chiar este criticat de multa lume. Eu il recomand si sunt sigur ca va va placea si voua.

1 comentarii:

Anonim spunea...

slab tare filmu ...

Trimiteți un comentariu