sâmbătă, 2 octombrie 2010

Se mai intampla

Nu, nu vreau sa va spun ca masina asta e parcata aiurea. Pentru ca nu e. Cel putin nu era dimineata cand m-am trezit eu, pe la 8.

Pe la 8 vecinul din primul garaj incerca sa iasa afara. Din pacate masina din imagine era parcata putin cam in strada si cel din garaj nu putea iesi. A inceput sa claxonezeee. Evident nu deasta m-am trezit eu la 8. Doamne fereste, asa imi place mie, sa fiu matinal. Chiar si sambata. Asta e.

Si dupa ce a claxonat cateva minute bune, s-a potolit. Eu am crezut ca a venit posesorul masinii sa o mute. Cand ce aud. Hei rup, hei rup. Patru vecini, care evident se adunasera ca bagatori de seama. Dai mai la stanga ca merge. Dai usor sa nu o agheti. Trage tare dreapta. Asa.

Cei patru incepusera sa mute masina din imagine. Si uite asa se trezeste omul cu masina parcata aiurea.

Acum stau si ma intreb. Sa parchezi in fata unui garaj nu e frumos insa cred ca si ilegal. Sa muti masina altui om tot nu e frumos si iar cred ca si ilegal. Atunci care e de vina? Mare dilema mare.

6 comentarii:

Anonim spunea...

:)) ... sa vezi ce tare e cand parcheaza unu in rampa si uita sa traga frana de mana si se trezeste cu masina in mijlocul drumului :))

Little Dot spunea...

Asta de obicei se intampla la femei =))

Anca spunea...

misoginule...:P

Little Dot spunea...

=))

carbonaru spunea...

Tipul din imagine e de vina. Eu as face spume sa ma blocheze un nesimtit din asta.

javi spunea...

Bafta in continuare cu blogul, mult succes la commenturi si vizite cat mai multe

Trimiteți un comentariu